Home > Een smaakvol ingerichte veranda
Levenskwaliteit verbeteren
|
24 juli 2021

Een smaakvol ingerichte veranda

Klein Curacao

De zomer is weer een feit en brengt ons hopelijk nog wat zonnige dagen, die ons uitnodigen om vanaf de veranda van onze tuin te genieten. Van metselwerk of juist hout, open of gesloten, groot of toch wat kleiner een veranda is de kers op de taart van ieder huis. Het combineert functionaliteit met comfort en esthetiek. Hierbij spelen inrichting en meubilair natuurlijk een grote rol. In het meest ideale geval beschikt de veranda ook over een buitenkeuken en/of barbecue, zodat je met bezoek heerlijk tot laat buiten kunt tafelen. Om deze redenen zetten wij de meeste smaakvolle veranda’s voor jou op een rij.

De tropische oase

Op je gemak reizen zit er op dit moment helaas nog niet in, dus dat prachtige beeld en gevoel van Klein Curacao kun je op je buik schrijven. Tenzij je jouw veranda natuurlijk inricht als een ware tropische oase. Door het gebruik van hout en exotische planten creëer je een heerlijk tropische strandsfeer. De inrichting is elegant, verfijnd en wordt gekenmerkt door witte en lichte stoffen. Zorg er daarnaast voor dat de houten vlondervloer mooi past bij de meubels en andere accessoires. Want als je niet naar Klein Curacao toe kunt gaan, dan moet je Klein Curacao maar naar jou toe halen.

Een pure mediterrane stijl

Creëer een frisse en mediterrane sfeer door het combineren van de originele structuur van hout en steen. Zet twee comfortabele sofa’s tegenover elkaar en werk het af met een salontafel, om het echte gevoel van mediterraans buitenleven te realiseren. Met de juiste verlichting kun je zelfs ’s avonds nog genieten van deze heerlijke zithoek. Tot slot kun je deze veranda nog afwerken met een in natuurstenen gebouwde oven.

Lees  Neem je vakantiegevoel mee naar huis

Een bohemien stijl

Creëer een echte bohemien veranda door een houten plafond in de vorm van een pagode, een set van tafel en stoelen van riet en accessoires in koraal tinten. Met deze combinatie wordt het zonder twijfel heerlijk ontspannen. Werk de veranda vervolgens af met behulp van een schuifpui, zodat je jouw rustgevende veranda het gehele jaar kunt gebruiken.

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.