Home > Geluk kopen en luxe blijvende aankopen voor iedereen
Levenskwaliteit verbeteren, Tips om te bouwen
|
23 augustus 2023

Geluk kopen en luxe blijvende aankopen voor iedereen

champagne

Oké, je bent misschien geen miljonair, maar je hebt wel duizend euro van je spaarrekening te spenderen. Misschien door je eindejaarsuitkering of vakantiegeld. Misschien omdat je dit jaar niet op vakantie kon gaan. Misschien omdat er iets gigantisch meeviel, hoe dan ook, je hebt een klein beetje om uit te geven en je zou wel eens iets willen aankopen om je leven blijvend te veranderen. Met duizend euro kun je een tweedehands auto kopen die nog een jaar of 2 meegaat (of langer met geluk), maar wat kun je er nog mee doen?

Restylen

Misschien niet zo luxe, maar zowel je tuin als je huis kunnen met deze hoeveelheid geld een goede make-over krijgen. Nog leuker, ga eerst naar de tweedehands zaken! Retro is helemaal in en misschien kun je zelfs wat projectjes oppikken als je daar van houdt. Onder andere licht en groen is zowel populair als bewezen dat het goed voor je is. Dus een flinke jungle in je huis opbouwen, of bijvoorbeeld een extra dakraam, is zo’n slecht idee nog niet.

Luxe

Luxe is eigenlijk alles dat we niet perse nodig hebben. Zo kun je een luxe auto kopen, simpelweg omdat er meer toeters en bellen opzitten. Er is ook veel luxe mogelijk die blijvend aanwezig is in je omgeving. Zo kun je vanaf zo’n 700 euro al een veranda regelen en een plek maken tussen binnen en buiten in. Ook de opblaasbare jacuzzi van de Aldi is elke zomer weer een grote hit, maar misschien is een vaste jacuzzi of vuurplek nog wel beter. Zwembaden kun je tegenwoordig in omgebouwde containers krijgen, dan heb je ook echt ruimte om te zwemmen. Haarden en kachels worden ook vaak als luxe gezien. En wat dacht je van een pooltafel? Een voetbaltafel? Tennistafel? Misschien een basketbalveldje ook? Iets om het gezin in beweging te houden.

Lees  Waarom kiezen voor een Amerikaanse veranda?

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.