Home > Waarom kiezen steeds meer buitenlanders voor Nederlandse veranda’s?
Niet gecategoriseerd
|
6 december 2023

Waarom kiezen steeds meer buitenlanders voor Nederlandse veranda’s?

Waarom kiezen steeds meer buitenlanders voor Nederlandse veranda's?

De Nederlandse veranda’s zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een razend fenomeen. Steeds meer buitenlanders kiezen dan ook niet voor niets voor een veranda die ze kopen op de Nederlandse markt. Vaak wordt als reden gegeven dat het veilig en betrouwbaarder is. In deze blog gaan we dieper in op waarom internationale klanten steeds vaker voor Nederlandse veranda’s kiezen.

Voordelen van een Nederlandse veranda

Zoals we al hebben benoemd, zijn de Nederlandse veranda’s de laatste jaren uitgegroeid tot een van de favorieten als uitbreiding van het huis. Om een duidelijk beeld te schetsen waarom dit zoal is, hebben we verschillende dingen onderzocht. Verschillende redenen zijn:

1.    Nederlandse veranda als een elegante stijl

Een van de belangrijkste redenen waarom internationale klanten voor een Nederlandse veranda kiezen, is vanwege de stijl en de structuren die ze gebruiken. Nederland wordt vaak als een land gezien waar ze verstand hebben van detail en vakmanschap. De term serre wordt vaak gebruikt om een van de Nederlandse veranda’s te beschrijven, vanwege de glazen constructies die ook nog eens veel licht binnen laten. Het is dan ook niet voor niets dat er vanuit België aanvragen komen voor een serre in Antwerpen.

Mocht je nu een echte handyman zijn, kun je vooraf proberen zelf een serre in elkaar te zetten. Ben je benieuwd hoe je dit zelf kunt bouwen? Klik dan hier!

2.    Kwaliteit en duurzaam

Nederlandse veranda’s zijn vaak ook geliefd onder Engelstalige internationale klanten vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van het materiaal. In Nederland gelden dan ook niet voor niets strenge normen en kwaliteitscontroles, waardoor de veranda’s bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Lees  Welke vloer kies je voor in je veranda?

3.    Handige uitbreiding van de woning

Een veranda biedt niet alleen een stevige kwaliteit, maar het zorgt ook voor extra leefruimte. Dit is dan ook vaak de keuze waarom veel internationale klanten kiezen voor een veranda van de Nederlandse markt. Het dient als een functionele uitbreiding aan de woning, waar je vrienden kunt opvangen of kunt genieten van de buitenlucht zonder helemaal naar buiten te hoeven gaan.

4.    Persoonlijke aanpassingsopties

Veel Nederlandse veranda bedrijven staan erom bekend dat gemakkelijk dingen aangepast kunnen worden op het moment dat een klant een aanpassing wil van het originele concept. Of het nu gaat om een moderne strakke look of een ietwat meer klassieke uitstraling, de meeste veranda bedrijven in Nederland zullen hier geen probleem van maken.

Er zijn echter wel een paar regels waar je je aan moet houden. Zo mag je bijvoorbeeld volgens Nederlandse wetgeving niet over een bepaalde hoogte van je veranda heen. Ben je benieuwd hoe hoog een veranda maximaal mag zijn? Klik dan hier!

Nederlandse veranda markt

Zoals we hebben gezien, kunnen we concluderen dat de Nederlandse veranda’s erg in trek zijn op de internationale markt. Of dit nu gaat om de duurzaamheid, functionaliteit of de personalisatiemogelijkheden, de bedrijven in Nederland slaan een grote slag!  De verwachtingen zijn dan ook dat de populariteit de komende jaren alsmaar zal toenemen.

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.