Home > Neem je vakantiegevoel mee naar huis
Levenskwaliteit verbeteren
|
7 juni 2021

Neem je vakantiegevoel mee naar huis

Ken je dat heerlijke gevoel als je op vakantie bent? Je bent even al je zorgen vergeten en waant je in een compleet andere wereld. Je hoeft niets en alles mag. Je heerlijke vakantiehuisje is van alle gemakken voorzien en zittend op de veranda kijk je uit over een schitterend natuurgebied. Of misschien wel over de zee. Dat heerlijke onbezorgde gevoel raken de meeste mensen kwijt zodra ze weer een stap hebben gezet over de eigen drempel. Wil je dat gevoel langer vasthouden? Dan hebben wij een aantal tips voor je.

Souvenirs en foto’s

Heb je een spannend Ardennen avontuur beleefd of een heerlijke week ontspannen op het strand gelegen? Wat je in je vakantie ook gedaan hebt, je hebt vast en zeker wel foto’s gemaakt. Je roept het vakantiegevoel onmiddellijk terug bij het bekijken van de foto’s. En wat al helemaal leuk is: een fotoboek maken! Ga hier rustig voor zitten en bekijk al je foto’s op je gemak. In veel fotoboeken die je online kunt maken, kun je ook tekst kwijt. Dus schrijf bijvoorbeeld de datum bij je foto’s of de plek waar hij genomen is. Of schrijf een leuk verhaaltje over die dag. Hier kan je een heerlijke middag mee bezig zijn en dat is genieten! Als je fotoboek op de mat valt, begint het feestje opnieuw. Vergeet ook niet souvenirs mee te nemen van je vakantiebestemming. Het is altijd leuk om een aantal objecten uit je vakantieland ergens in je woonkamer neer te zetten. Iedere keer als je er naar kijkt roept het weer fijne herinneringen op.

Lees  Geluk kopen en luxe blijvende aankopen voor iedereen

Geef je huis een metamorfose

Wil je het echt goed (en groot) aanpakken? Neem dan je hele huis onder handen en ga voor een ware metamorfose. Wat gaf jou dat heerlijke vakantiegevoel toen je weg was? Zat je bijvoorbeeld ’s avonds een boek te lezen op de veranda en bracht je dat helemaal tot rust? Uitkijkend over een mooie tuin en luistert naar de fluitende vogeltjes? Het maakt niet uit waar je woont, dat gevoel kan je altijd oproepen. Pak je balkon of tuin dan ook eens goed aan. Creëer een oase van rust door veel groen te planten en prachtige bloemen neer te zetten. De vogeltjes krijg je er gratis bij! Wil je nog een stap verder? Laat dan een echte veranda aan je huis bouwen. Een veranda is het ultieme vakantiegevoel! Je komt er heerlijk tot rust, kan er fijn zitten en een veranda ziet er gewoon waanzinnig uit. Alsof je je in een ver vakantieland waant. En laat dát nou net de bedoeling zijn.

Gerelateerde blogs

© 2022 verpakkingdozen. All rights reserved.